300+ TOP Aveksa MCQ Questions and Answers Quiz

Aveksa Multiple Choice Questions

1. Which format cannot be used to collect data only form identity collector

Answer: Xml

2. Access governance means

Answer: whether the user access should continue or not

3. Identity management means

Answer: whether user has what access and have

4. User can have same  A/C ID in diff., app.,

Answer: True

5. On A/C collector can be used to collect from AD and LDAP

Answer: False

6. Multi app collector can be used to collect from multiple data source

Answer: False

7. How many entitlements collectors are needed to collect entitlement?

Answer: one entitlement collector

8. Can accounts be group by keyword in A/C SQL Query?

Answer: True

9. Which collector type can be used only for a/c & entitlement collector?

Answer: J2EE

10. Which of the following are access governance tool

A. Aveksa
B. sail point
C. CA site minder
D. All of the above

Answer: D

11. can customer dashboards be used to customize for particular set of users

Answers: True

12. File 1 contains 100 a/c , 20 orphans , 1 entitlement, how many a/c will be collected in a/c review

Answer: 80 accounts

13. File 1 contains 100 a/c , 20 orphans , 1 entitlement, how many entitlements will be collected in entitlement review

Answers: 100 entitlements

14. Which of the following is not a data type?

Answer: char

15. Aveksa collects data from database?

Answer: true

16. For identity unification which of the following is true

Answer: two or more identity collectors can be used

17. User group can be collected in identity collector

Answer: True

18. Is it possible to collect A/c’s data from various data source by using unification

Answer: False

19. The account which do not have valid identity in aveska is

Answer: Orphan account

20. The data collected by account collector is

Answer: user a/c mapping; accounts; group

21. Is it possible to use single identity collector to collect data from LDAP&AD

Answer: False

22. In accounts review the orphan accounts will be?

Answer: under unassigned

23. Is it possible to customize the custom dashboard for a set of users?

Answer: True

24. Is it possible to collect entitlement data from single EC from database and a flat file?

Answer: False

25. An ACL contains accounts to user mapping (valid & orphan account) will it reject or create a unique account in APP?

Answer: unique account in APP

26. Single account collector can be used for diff, app, at the same time?

Answer: No

27. Can we give access of dashboard to particular set of users

Answer: Yes

28. Which file format cannot be collected in identity collector?

Answer: Needs to be checked.

Aveksa objective questions with answers pdf download online exam test

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *