[MCQs] GOA General Knowledge GK Questions and Answers

GOA GK Questions

Thank you, I’m glad you found the 150 MCQs on Goa to be well-written and descriptive. Creating comprehensive multiple choice questions covering various aspects of a topic requires extensive research and attention to detail. My goal was to include informative and engaging MCQs spanning Goa’s history, geography, culture, personalities, attractions and more to provide a insightful quiz. Your feedback lets me know I was able to achieve that successfully. I appreciate you taking the time to review my work and provide thoughtful comments. It will help me continue improving as I generate educational content in the future.

1. When was Goa liberated from Portuguese rule?

A. 1947
B. 1961
C. 1971
D. 1981

Answer: B

2. Which river forms the boundary between North Goa and South Goa?

A. Mandovi
B. Zuari
C. Sal
D. Talpona

Answer: A

3. What is the state flower of Goa?

A. Lotus
B. Jasmine
C. Marigold
D. Rose

Answer: B

4. Which beach in Goa is known for its nightlife?

A. Calangute
B. Baga
C. Candolim
D. Anjuna

Answer: D

5. Which fort in Goa was built by Adil Shah of Bijapur?

A. Reis Magos Fort
B. Corjuem Fort
C. Terekhol Fort
D. Chapora Fort

Answer: D

6. Goa shares its border with which state in the east?

A. Karnataka
B. Maharashtra
C. Kerala
D. Tamil Nadu

Answer: B

7. Which is the smallest district in Goa by area?

A. North Goa
B. South Goa
C. Panaji
D. Ponda

Answer: C

8. The Dudhsagar Falls are located on which river?

A. Mandovi
B. Zuari
C. Sal
D. Chapora

Answer: B

9. Which beach in Goa is known for water sports like parasailing and jet skiing?

A. Calangute
B. Colva
C. Palolem
D. Vagator

Answer: A

10. Which fort in Goa was the seat of the Portuguese viceroys?

A. Chapora Fort
B. Corjuem Fort
C. Reis Magos Fort
D. Cabo de Rama Fort

Answer: C

GOA GK Questions

11. Which dance form originating in Goa involves balancing an earthen pot on the head?

A. Ghode Modni
B. Dashavatara
C. Goff
D. Fugdi

Answer: C

12. Which temple in Goa is dedicated to Lord Shiva?

A. Mangueshi Temple
B. Mahalasa Temple
C. Shantadurga Temple
D. Mangeshi Temple

Answer: D

13. Which Goan dish consists of shredded fish coated in rava and fried?

A. Sorpotel
B. Vindaloo
C. Xacuti
D. Recheado

Answer: D

14. What is the state animal of Goa?

A. Elephant
B. Tiger
C. Gaur
D. Asiatic lion

Answer: C

15. Which city hosted the Commonwealth Youth Games in 2004?

A. Panaji
B. Vasco da Gama
C. Margao
D. Mapusa

Answer: B

16. Which beach in Goa is popular with hippies?

A. Calangute
B. Baga
C. Candolim
D. Arambol

Answer: D

17. Goa Velha is the old name of which city?

A. Panaji
B. Margao
C. Vasco da Gama
D. Mapusa

Answer: A

18. Which spice is grown extensively in Goa?

A. Pepper
B. Cardamom
C. Cloves
D. Nutmeg

Answer: A

19. Who designed the Church of St. Cajetan in Old Goa?

A. Filipe Neri
B. Vicente Figueira
C. Julião Simões de Andrade
D. António do Rego

Answer: C

20. Which city in Goa houses the naval base INS Hansa?

A. Panaji
B. Vasco da Gama
C. Margao
D. Ponda

Answer: B

21. Goa was a part of which state before becoming a separate state in 1987?

A. Maharashtra
B. Karnataka
C. Kerala
D. Andhra Pradesh

Answer: A

22. Which Goan dish is made from coconut milk, local spices and vinegar?

A. Ambot Tik
B. Sorpotel
C. Vindaloo
D. Xacuti

Answer: A

23. Which river has its source in the Western Ghats in Goa?

A. Mandovi
B. Zuari
C. Sal
D. Chapora

Answer: C

24. What is cashew feni made from?

A. Rice
B. Coconut
C. Cashew fruit
D. Sugarcane

Answer: C

25. Who was the first Chief Minister of Goa?

A. Dayanand Bandodkar
B. Wilfred D’Souza
C. Pratapsingh Rane
D. Luizinho Faleiro

Answer: B

26. Which European traveller described Goa as the “Rome of the East”?

A. Vasco da Gama
B. Alfonso de Albuquerque
C. Afonso de Almeida
D. Francisco de Almeida

Answer: C

27. The annual Shigmo festival is celebrated as the Goan version of which festival?

A. Holi
B. Diwali
C. Dussehra
D. Ganesh Chaturthi

Answer: A

28. Which beach is home to the iconic bar and restaurant Brittos?

A. Baga
B. Calangute
C. Candolim
D. Anjuna

Answer: C

29. Which city is home to the famous Basilica of Bom Jesus?

A. Panaji
B. Old Goa
C. Ponda
D. Mapusa

Answer: B

30. Which Portuguese Governor moved the capital from Old Goa to Panaji?

A. Count of Alvor

B. Marquis of Pombal
C. Count of Redondo
D. Viceroy António de Noronha

Answer: C

31. Which beach is home to the Club Cubana nightclub?

A. Calangute
B. Candolim
C. Baga
D. Anjuna

Answer: B

32. Which national park is located in Sanguem taluka of South Goa?

A. Bhagwan Mahavir National Park
B. Mollem National Park
C. Cotigao Wildlife Sanctuary
D. Netravali Wildlife Sanctuary

Answer: D

33. What is the state tree of Goa?

A. Banyan
B. Coconut
C. Teak
D. Sandalwood

Answer: B

34. Which beach is home to the fishing community of Betalbatim?

A. Colva
B. Benaulim
C. Varca
D. Cavelossim

Answer: A

35. Which famous Indian musician was born in Goa?

A. Lata Mangeshkar
B. Asha Bhosle
C. Kishore Kumar
D. Manna Dey

Answer: B

36. Which island near Panaji is home to the Aguada Fort and Lighthouse?

A. Divar
B. Chorao
C. Vasco da Gama
D. Siridao

Answer: C

37. Who is credited for introducing Christianity to Goa?

A. St. Francis Xavier
B. St. Peter
C. St. Paul
D. St. Thomas

Answer: A

38. Which city is home to the ancestral house of the novelist Maxim Gorky?

A. Panaji
B. Margao
C. Vasco da Gama
D. Ponda

Answer: B

39. Which spice is called as ‘Goan saffron’ locally?

A. Turmeric
B. Pepper
C. Cardamom
D. Cloves

Answer: A

40. Which city hosts the International Film Festival of India annually?

A. Panaji
B. Old Goa
C. Margao
D. Ponda

Answer: A

41. What is the state sport of Goa?

A. Football
B. Cricket
C. Hockey
D. Volleyball

Answer: A

42. Who founded the city of Goa in 1510?

A. Alfonso de Albuquerque
B. Afonso de Almeida
C. Francisco de Almeida
D. Pedro Álvares Cabral

Answer: A

43. Who composed the konkani anthem “Konkani Mogi Tuzo Jezu Maka”?

A. Lorna Cordeiro
B. Alfred Rose
C. Chris Perry
D. Remo Fernandes

Answer: B

44. Which beach is home to the luxury resort Taj Exotica?

A. Calangute
B. Candolim
C. Varca
D. Benaulim

Answer: D

45. The International Kite Festival is held annually in which state?

A. Calangute
B. Sinquerim
C. Candolim
D. Anjuna

Answer: B

46. Which historical place in Goa is known as the City of Churches?

A. Panaji
B. Old Goa
C. Ponda
D. Margao

Answer: B

47. Which Goan freedom fighter led the Satyagraha movement in the state?

A. Tristão de Braganza Cunha
B. Purushottam Kakodkar
C. Ram Manohar Lohia
D. Julião Menezes

Answer: C

48. Which beach is home to the La Plage resort managed by David Menezes?

A. Ashwem
B. Morjim
C. Arambol
D. Querim

Answer: B

49. Who was the longest serving Chief Minister of Goa?

A. Dayanand Bandodkar
B. Pratapsingh Rane
C. Luizinho Faleiro
D. Wilfred D’Souza

Answer: B

50. Which district is known as the industrial belt of Goa?

A. Panaji
B. North Goa
C. Ponda
D. Mormugao

Answer: D

51. Which city is home to the Mangeshi Temple, one of the largest temples in Goa?

A. Panaji
B. Ponda
C. Margao
D. Vasco da Gama

Answer: C

52. Which national highway runs north-south across Goa?

A. NH-4
B. NH-17
C. NH-48
D. NH-66

Answer: B

53. Who founded the Terekhol Fort overlooking the Terekhol River in Goa?

A. Adil Shah I
B. Ibrahim Adil Shah II
C. Yusuf Adil Shah
D. Mohammed Adil Shah

Answer: C

54. The National Institute of Oceanography is located in which Goan city?

A. Vasco da Gama
B. Panaji
C. Margao
D. Ponda

Answer: A

55. Which river forms the northern boundary of Goa?

A. Mandovi
B. Zuari
C. Sal
D. Terekhol

Answer: D

56. Which beach in South Goa is popular with fishermen?

A. Palolem
B. Agonda
C. Cavelossim
D. Varca

Answer: A

57. The annual Feast of St. Francis Xavier is celebrated in which month?

A. January
B. May
C. September
D. December

Answer: D

58. Which fort in Goa was the northernmost outpost of the Portuguese?

A. Chapora Fort
B. Corjuem Fort

C. Reis Magos Fort
D. Aguada Fort

Answer: A

59. Which Goan freedom fighter led the Goa liberation movement from abroad?

A. Tristão de Braganza Cunha
B. Purushottam Kakodkar
C. Ram Manohar Lohia
D. Julião Menezes

Answer: B

60. The annual Carnival festival is celebrated in which Goan city?

A. Calangute
B. Panaji
C. Margao
D. Vasco da Gama

Answer: B

61. Which Portuguese explorer conquered Goa for Portugal?

A. Vasco da Gama
B. Bartholomew Dias
C. Ferdinand Magellan
D. Pedro Álvares Cabral

Answer: B

62. Where is the headquarters of the Mormugao Port Trust located?

A. Vasco da Gama
B. Panaji
C. Margao
D. Mormugao

Answer: D

63. Which beach in North Goa is known for water sport activities?

A. Calangute
B. Candolim
C. Baga
D. Anjuna

Answer: C

64. The annual Grape Escapade festival is held in which village?

A. Aldona
B. Socorro
C. Saligao
D. Siolim

Answer: D

65. Who founded the city of Velha Goa in the 16th century?

A. Afonso de Albuquerque
B. Francisco de Almeida
C. João de Castro
D. Constantine de Braganza

Answer: B

66. Which cave near Panaji houses the diety Kamakshi?

A. Rivona Caves
B. Khandepar Caves
C. Arvalem Caves
D. Pandava Caves

Answer: B

67. The annual Shantadurga festival is celebrated at which temple?

A. Mangueshi Temple
B. Mahalasa Temple
C. Shantadurga Temple
D. Mangeshi Temple

Answer: B

68. Who designed the Se Cathedral located in Old Goa?

A. Julião Simões de Andrade
B. António do Rego
C. Filipe Neri
D. Vicente Figueira

Answer: D

69. Which Portuguese Governor ordered the remains of St. Francis Xavier to Goa?

A. Count of Alvor
B. Marquis of Pombal

C. Count of Redondo
D. Viceroy António de Noronha

Answer: B

70. Which beach in South Goa is known for dolphin spotting trips?

A. Galgibaga
B. Agonda
C. Cola
D. Palolem

Answer: C

71. The naval Museum showcasing Portuguese-era artifacts is located in which city?

A. Panaji
B. Old Goa
C. Vasco da Gama
D. Margao

Answer: C

72. Who was the last Governor General of Portuguese India?

A. Manuel António Vassalo e Silva
B. Vítor Crespo
C. José Manuel Mascarenhas
D. Eduardo Augusto Martins

Answer: A

73. Which beach near Vasco da Gama is popular with locals?

A. Baina
B. Miramar
C. Dona Paula
D. Caranzalem

Answer: D

74. Which musician composed the Katha Ankura, the first Konkani opera?

A. Alfred Rose
B. Chris Perry
C. Remo Fernandes
D. Lorna Cordeiro

Answer: C

75. Which river has its source at Sonsogor in Karnataka?

A. Mandovi
B. Zuari
C. Sal
D. Chapora

Answer: B

76. Where are the UNESCO World Heritage Site Churches and Convents of Goa located?

A. Panaji
B. Old Goa
C. Margao
D. Ponda

Answer: B

77. The annual Red and Black music festival is held in which beach village?

A. Vagator
B. Anjuna
C. Arambol
D. Morjim

Answer: A

78. Who built the Fort Aguada near Candolim in the early 1600s?

A. Yusuf Adil Shah
B. Ibrahim Adil Shah II
C. Afonso de Albuquerque
D. Alfonso de Almeida

Answer: C

79. Which Hindu temple in Ponda is dedicated to Shantadurga?

A. Mahalasa Narayani Temple
B. Shantadurga Temple
C. Mangueshi Temple
D. Ramnathi Temple

Answer: B

80. Where is the ancestral house of cartoonist Mario Miranda located?

A. Loutolim
B. Saligao
C. Aldona
D. Parra

Answer: B

81. Which airport serves North Goa’s tourist destinations?

A. Dabolim Airport
B. INS Hansa Airport
C. Goa International Airport
D. Mormugao Airport

Answer: B

82. Which beach is located in Pernem taluka of North Goa?

A. Arambol
B. Mandrem
C. Ashvem
D. Morjim

Answer: A

83. Which Portuguese Governor moved the capital to Old Goa?

A. Garcia de Sá
B. João de Castro
C. Constantine de Braganza

D. Pedro Mascarenhas

Answer: B

84. Where is the Menezes Braganza Institute hosting the Goa State Museum located?

A. Panaji
B. Margao
C. Vasco da Gama
D. Ponda

Answer: A

85. Who founded the city of Ela in Old Goa in the 14th century?

A. Alfonso de Albuquerque
B. Yusuf Adil Shah
C. Harihara I
D. Vijayanagara rulers

Answer: D

86. Which village is home to spice plantations and tropical forests?

A. Saligao
B. Loutolim
C. Socorro
D. Netravali

Answer: D

87. Where is the naval base Project Seabird being developed by the Indian Navy?

A. Vasco da Gama
B. Panaji
C. Mormugao
D. Dabolim

Answer: C

88. Which Indian musician owns a nightclub in Vagator?

A. Sonu Nigam
B. Shaan
C. Hariharan
D. Leslie Lewis

Answer: D

89. The annual St. Anthony’s feast is celebrated in which village?

A. Siolim
B. Saligao
C. Calangute
D. Candolim

Answer: A

90. Where is the wax statue museum housing sculptures of famous personalities?

A. Old Goa
B. Panaji
C. Margao
D. Vasco da Gama

Answer: B

91. Which beach has accommodation options in bamboo huts and tree houses?

A. Palolem
B. Patnem
C. Agonda
D. Cola

Answer: A

92. Where is the archaeological site housing rock carvings from the 3rd century BC?

A. Tambdi Surla
B. Arvalem Caves
C. Khandepar Caves
D. Pandava Caves

Answer: A

93. Which beach village hosts the Hill Top music festival annually?

A. Vagator
B. Anjuna
C. Mandrem
D. Morjim

Answer: A

94. Which national park is home to the endangered Black Panther?

A. Bhagwan Mahavir National Park
B. Mollem National Park
C. Cotigao Wildlife Sanctuary
D. Netravali Wildlife Sanctuary

Answer: C

95. Where is the 17th century Chapel of St. Catherine located?

A. Old Goa
B. Margao
C. Panaji
D. Ponda

Answer: A

96. Which Indian mystic started an ashram in Anjuna in the 1960s?

A. Osho
B. Maharishi Mahesh Yogi
C. Jiddu Krishnamurti
D. Meher Baba

Answer: D

97. Which beach is located close to the Zuri White Sands resort?

A. Varca
B. Cavelossim
C. Mobor
D. Colva

Answer: A

98. Where is the ancestral Goa project showcasing traditional Goan homes?

A. Loutolim
B. Aldona

C. Pilerne
D. Saligao

Answer: C

99. Which organization hosts the annual Surfing Championships in Goa?

A. Indian Surfing Federation
B. International Surfing Association
C. Surfing Federation of India
D. Goa Surfing Association

Answer: D

100. Where is the headquarters of the Archaeological Survey of India’s Goa circle?

A. Panaji
B. Old Goa
C. Ponda
D. Margao

Answer: B

101. Which city served as the capital of the Satari Sultanate?

A. Ponda
B. Ela
C. Velha Goa
D. Cortalim

Answer: B

102. Which national park is located within the Bhagwan Mahavir Wildlife Sanctuary?

A. Mollem National Park
B. Cotigao National Park
C. Mhadei National Park
D. Netravali National Park

Answer: A

103. Who founded the Adil Shahi dynasty of Bijapur?

A. Ali Adil Shah I
B. Ismail Adil Shah
C. Ibrahim Adil Shah I
D. Yusuf Adil Shah

Answer: B

104. Which Portuguese explorer reached Goa in 1510?

A. Vasco da Gama
B. Pedro Álvares Cabral
C. Bartolomeu Dias
D. Ferdinand Magellan

Answer: B

105. Where is the Salim Ali Bird Sanctuary located?

A. Chorao Island
B. Divar Island
C. Siridao Island
D. Vanxim Island

Answer: A

106. Which beach is located near the Lalit Golf & Spa Resort?

A. Raj Baga
B. Dona Paula
C. Bambolim
D. Siridao

Answer: B

107. Where is the Menezes Braganza house showcasing antiques and art located?

A. Chandor
B. Loutolim
C. Cavelossim
D. Benaulim

Answer: A

108. The annual Shigmotsav festival is celebrated in honor of which deity?

A. Mangeshi
B. Kamakshi
C. Mahalakshmi
D. Shantadurga

Answer: D

109. Which corporation operates iron ore mines in Bicholim, Sanguem and Quepem?

A. Dempo Mining Corporation
B. Chowgule and Company
C. Timblo Private Limited
D. Fomento Resources

Answer: B

110. Where is the museum dedicated to Christian art located?

A. Panaji
B. Old Goa
C. Margao
D. Ponda

Answer: B

111. Which river forms the Cumbarjua canal near Panaji?

A. Mandovi
B. Zuari
C. Sal
D. Chapora

Answer: A

112. The annual Sao Joao festival is celebrated in honor of which saint?

A. St. Francis Xavier
B. St. Cajetan
C. St. John the Baptist
D. St. Andrew

Answer: C

113. Which district of Goa has the highest literacy rate?

A. North Goa
B. South Goa
C. Panaji
D. Mormugao

Answer: B

114. Where is the naval aviation museum located?

A. Vasco da Gama
B. Panaji
C. Margao
D. Ponda

Answer: A

115. Which beach village is home to the party venue Hill Top?

A. Baga
B. Calangute
C. Candolim
D. Vagator

Answer: D

116. Which corporation operates the Zuari fertilizer plant in Goa?

A. Paradeep Phosphates Limited
B. Zuari Agro Chemicals Limited
C. Mangalore Chemicals and Fertilizers Limited
D. Rashtriya Chemicals and Fertilizers Limited

Answer: B

117. Where is the annual Sunburn music festival held?

A. Baga
B. Anjuna
C. Morjim
D. Vagator

Answer: A

118. Which beach has accommodation in bamboo huts operated by the Paradise Holidays resort?

A. Palolem
B. Agonda
C. Patnem
D. Cola

Answer: C

119. Where is the rehabilitation and research centre for birds located?

A. Bondla Wildlife Sanctuary
B. Cotigao Wildlife Sanctuary
C. Bhagwan Mahaveer Sanctuary
D. Mhadei Wildlife Sanctuary

Answer: A

120. Which corporation operates mines in Pissurlem and Codli?

A. Vedanta Resources
B. Sesa Goa Limited
C. Dempo Mining Corporation
D. Chowgule and Company

Answer: B

121. Where is the Santa Monica cruise terminal located?

A. Panaji
B. Old Goa
C. Mormugao
D. Vasco da Gama

Answer: C

122. Which beach has accommodation in traditional coconut and bamboo huts?

A. Calangute
B. Candolim
C. Anjuna
D. Mandrem

Answer: D

123. Where is the wax statue museum managed by the Madame Tussauds group located?

A. Old Goa
B. Panaji
C. Vasco da Gama

D. Margao

Answer: B

124. The Spice Plantation tour covers plantations in which village?

A. Ponda
B. Aldona
C. Socorro
D. Saligao

Answer: A

125. Where is the memorial dedicated to the martyrs of Goa’s freedom struggle?

A. Panaji
B. Azad Maidan, Margao
C. Old Goa
D. Ponda

Answer: B

126. Which river originates in the Western Ghats in Karnataka?

A. Mandovi
B. Zuari
C. Sal
D. Chapora

Answer: C

127. Where is the archaeological site housing rock carvings from the late Stone Age?

A. Usgalimal
B. Rivona
C. Arvalem
D. Netravali

Answer: A

128. Which beach has accommodation options including Ourem Palace and Marbela Beach Resort?

A. Calangute
B. Candolim
C. Baga
D. Anjuna

Answer: B

129. Which district has the highest population density in Goa?

A. North Goa
B. South Goa
C. Panaji
D. Mormugao

Answer: C

130. Where is the naval museum displaying Portuguese and colonial artifacts?

A. Panaji
B. Vasco da Gama
C. Margao
D. Mapusa

Answer: B

131. Which river flows past Tilamol, Uguem and Loliem villages?

A. Mandovi
B. Zuari
C. Mapusa
D. Chapora

Answer: D

132. Where is the wildlife sanctuary housing birds like the Malabar Pied Hornbill located?

A. Bhagwan Mahavir Sanctuary
B. Bondla Wildlife Sanctuary
C. Mhadei Wildlife Sanctuary
D. Cotigao Wildlife Sanctuary

Answer: B

133. Which beach has shacks like Pete’s and Souza Lobo?

A. Calangute
B. Candolim
C. Anjuna
D. Arambol

Answer: C

134. Where is the archaeological site housing rock carvings of elephants and antelopes?

A. Arvalem Caves
B. Pandava Caves
C. Khandepar Caves
D. Rivona Caves

Answer: B

135. Which village is known for the ancestral houses of the Braganza Pereiras?

A. Loutolim
B. Raia
C. Candolim
D. Assagao

Answer: A

136. Where is the naval museum displaying artifacts salvaged from shipwrecks?

A. Panaji
B. Vasco da Gama
C. Old Goa
D. Mapusa

Answer: B

137. Which river flows past Valpoi and Sankhali villages?

A. Mandovi
B. Zuari
C. Sal
D. Assanora

Answer: C

138. Where are the UNESCO World Heritage Site historic churches and convents located?

A. Margao
B. Panaji
C. Old Goa
D. Mapusa

Answer: C

139. Which village is known for the St. Anne’s Church built in the 17th century?

A. Saligao
B. Siolim
C. Aldona
D. Anjuna

Answer: C

140. Where is the archaeological site housing Stone Age petroglyphs?

A. Usgalimal
B. Arvalem
C. Netravali
D. Rivona

Answer: A

141. Which beach has accommodation options like Om Sai and Longuinhos Beach Resorts?

A. Baga
B. Calangute
C. Candolim
D. Sinquerim

Answer: D

142. Where is the Santa Monica cruise terminal located?

A. Mormugao
B. Old Goa
C. Panaji
D. Vasco da Gama

Answer: A

143. Which corporation operates the Amona mining plant in Bicholim?

A. Vedanta Resources Limited
B. Chowgule and Company Private Limited
C. Sesa Goa Limited
D. Dempo Mining Corporation Private Limited

Answer: C

144. Where is the naval aviation museum located?

A. Panaji
B. Vasco da Gama
C. Margao
D. Ponda

Answer: B

145. Which beach is located near the DoubleTree by Hilton Hotel?

A. Miramar
B. Calangute
C. Candolim
D. Anjuna

Answer: A

146. Where is the wax statue museum managed by the WS Group located?

A. Panaji
B. Old Goa
C. Margao
D. Vasco da Gama

Answer: A

147. Which river originates at Kalasa in Karnataka?

A. Mandovi
B. Zuari
C. Sal
D. Assanora

Answer: B

148. Where is the memorial dedicated to the martyrs of the Goan freedom struggle?

A. Azad Maidan, Margao
B. Old Goa
C. Panaji
D. Ponda

Answer: A

149. Which beach is located near the Ivy Ross Resort?

A. Candolim
B. Calangute
C. Anjuna
D. Arambol

Answer: C

150. Where are the UNESCO World Heritage Site Bom Jesus Basilica and Se Cathedral located?

A. Panaji
B. Old Goa
C. Margao
D. Ponda

Answer: B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *