300+ TOP Silly Quiz Questions and Answers Joking MCQs

Silly Quiz Multiple Choice Questions

1. What is coming, but will never arrive?

Answer: Tomorrow

2. What can travel all over the world while still staying in a corner?

Answer: A stamp

3. What can we break, but never hold?

Answer: A promise

4. Every time you take a bath, this item becomes smaller. What is it?

Answer: A soap

5. Which word do you always spell wrong?

Answer: Wrong

6. Despite its name, what is actually Bombay Duck?

Answer: A type of fish

7. What can you find in the middle of Chicago?

Answer: Letter “C”

8. When you drop a white hat in the Black sea, what will it become?

Answer: It becomes wet

9. What never goes up but only comes down?

Answer: Rain

10. What never competes even though it always has a few points?

Answer: A fork

Silly Quiz Questions

11. What do people often ask for, want, and need, but never take?

Answer: Advice

12. There are two people on a boat. When the boat sinks, why does only one of them get his hair wet?

Answer: Because the other person is bald

13. How can you kick a ball 3 metres so that it can come back to you on its own?

Answer: To kick it up

14. What has a tail and a head but doesn’t have a body?

Answer: A coin

15. How can you survive 30 days without sleep?

Answer: By sleeping at night

16. You are in a dark space with a wood stove, a gas lamp, and a candle. What should you light first if you only have 1 match?

Answer: The match

17. Imagine that your boat is sinking in a lake and many sharks are surrounding. How can you survive?

Answer: Just stop imagining

18. If Sandra’s mother has 4 kids: Tom, James, Carolina, what is the name of the fourth kid?

Answer: Sandra

19. What can stand up but grown down gradually?

Answer: A candle

20. Why are you always exhausted on the 1st of April?

Answer: Because you have just completed March in 31 days

21. When combined, which two words can hold a lot of letters?

Answer: Post office

22. One squirrel, one chipmunk, and one monkey are in a race to the top of the banana plant. Who can get the coconut first?

Answer: None. There is no coconut on a banana plant

23. There are 5 birds sitting on a tree’s branch. How many are left after a hunter shot one bird?

Answer: None. Other birds flew away after one bird was shot

24. How many sides are there in a circle?

Answer: Two: inside and outside

25. What can we never eat for breakfast?

Answer: Lunch and dinner

26. When a rooster lays an egg on the roof of the barn, which direction will the egg roll?

Answer: A rooster cannot lay an egg

27. What can go up and go down, but never move?

Answer: Stairs

28. How can we lift up a whale with two hands?

Answer: There is no whale with two hands

29. How can we drop an egg on a concrete floor without cracking it?

Answer: Anyway, because a concrete floor is hard to crack

30. What does a snowman love eating for every meal?

Answer: Frosted flakes

31. Where does Superman often go shopping?

Answer: Supermarkets

32. What can provide us with power and strength to walk through a wall?

Answer: A door

33. Where can we find an ocean, lake, or river without water?

Answer: On a map

34. Why do celebrities never feel hot in the summer?

Answer: Because they have a lot of fans

35. In the past, how did the Vikings transmit their secret messages?

Answer: By using the Norse code

36. What is the name of the man who is in the mailbox?

Answer: Bill

37. What can run but will never walk?

Answer: Water

38. What belongs to you but is actually used more often by other people?

Answer: Your name

39. What is the result when you divide 20 by half and subtract 10?

Answer: Half is 0.5. So, 20 : 0.5 – 10 = 30

40. What is the quickest way to double the amount of money you have?

Answer: Put it in front of the mirror

41. What has been existing for a long time, but it is no more than one month old?

Answer: The moon

42. Who is the biggest person in the family: Mrs Bigger, Mr Bigger, or their newborn baby?

Answer: The newborn baby because she is a little Bigger

43. Some months have 30 days, others have 30 days. How many months have 28 days?

Answer: All months have 28 days

44. How could two people survive a plane crash when every single person died?

Answer: They were a married couple

45. If an electric car is moving south at 60 mph and the wind is blowing to the east at 5 mph, which direction is the smoke blowing?

Answer: An electric car has no smoke

46. There are 5 apples in the bag. How many do you have if you take away three apples?

Answer: The three apples that you took away

47. If you have this, you want to share it with other people. But if you share it, then you don’t have it anymore. What is it?

Answer: A secret

48. How do we say “pie” in Italian?

Answer: “Pizza”

49. Which 4-letter word ends in the letter “K” and means to have intercourse?

Answer: Talk

50. If we dig a hole through the core of the Earth starting from Spain, which country would we end up in?

Answer: New Zealand

51. A car driver is going down a one-way street in the wrong direction and passes two policemen. Why is she not caught?

Answer: Because she is walking on the sidewalk

52. How can you lift up a whale with one hand?

Answer: There is no whale with one hand

53. What cannot walk even when it has three feet?

Answer: A yardstick

54. What cannot eat even when it has teeth?

Answer: A comb

55. What can still hold water even when it has many holes?

Answer: A sponge

56. If you sit a cup on the table facing south while you are on the north side of the table, on which side is the cup’s handle?

Answer: No matter which way the cup is turned, the handle is always on the outside

57. Two mothers and two daughters went out to eat, everyone ate one slice of pizza, yet only three slices were eaten. How’s that possible?

Answer: The group included a grandmother, her daughter and her daughter’s daughter.

58. A man lives on the 100th floor of an apartment building. On rainy days he rides the elevator all the way up. However, on sunny days, he goes half way and takes the stairs the rest of the way. Why?

Answer: The man is short and can only reach the button for the 50th floor on the elevator. On rainy days, he uses his umbrella handle.

59. What 5-letter word becomes shorter when you add two letters to it?

Answer: Short

60. A man dressed in all black is walking down a country lane. Suddenly, a large black car with no lights on comes around the corner and screeches to a halt. How did the car’s driver know he was there?

Answer: It was day time

61. Can you name three consecutive days without using the words Wednesday, Friday, and Sunday?

Answer: Yesterday, today, and tomorrow

62. Robert, my neighbor, a forty-five-year-old blacksmith is seven feet tall, and eats all day long. What does he weigh?

Answer: Iron

63. What gets sharper the more you use it?

Answer: Your brain

64. There are three important rooms in a house. The first one is filled with money. The second one is filled with important papers. The third one is filled with jewelry. One day all of these rooms burst into fire. Which room did the policemen put out the fire in first?

Answer: None of them, because policemen do not put out fires; firemen do

65. What can you make that no one—not even you—can see?

Answer: Noise

66. Why are 1968 pennies worth more than 1967 pennies?

Answer: Because there is one more penny in 1968 pennies than in 1967 pennies

67. What belongs to you but gets used by everyone else more than you?

Answer: Your name

68. There are eight men sitting on a couch. Three legs break and six men leave. How many legs are remaining?

Answer: Five; the legs of the two remaining men and the remaining couch leg.

69. You are driving a bus. When you begin your route, there is an old woman named Mrs. Smith and a young boy named Raymond are on the bus. At the first stop, the old woman leaves, and a salesman, named Ed, enters. At the next stop, Jack and his sister Jill get on, as well as three women with shopping bags. The bus travels fifteen minutes, then stops and Raymond gets off and a man and his wife get on. Next, a woman with a bird in a cage gets on the bus. What is the name of the bus driver?

Answer: It’s you!

70. What occurs once in a minute, twice in a moment, and never in one thousand years?

Answer: The letter M

71. What is the maximum number of times a single page of a newspaper can be folded in half by hand?

Answer: Once

72. I’m so fragile that if you say my name, you’ll break me. What am I?

Answer: Silence

73. On a Sunday morning, the oldest girl in a family was murdered. The father was reading the paper, the mother was in the kitchen cooking breakfast, and the girl’s brother was playing video games. Uncle George was visiting and was out getting the mail. Who murdered the girl?

Answer: Uncle George. Mail isn’t delivered on Sundays

74. What’s full of holes but can still hold liquid?

Answer: A sponge

75. What two words, when combined, hold the most letters?

Answer: Post Office

76. If a monkey, a squirrel, and a bird are racing to the top of a coconut tree, who will get the banana first?

None, coconut trees don’t grow bananas.

77. I have teeth but can’t eat. What am I?

Answer: A comb

78. First you throw away my outside and cook the inside. Then you eat my outside and throw away my inside. What am I?

Answer: Corn on the cob. Because you throw away the husk, cook the corn. Then you eat the kernels, and throw away the cob.

79. If ten birds are sitting in a tree and a hunter shoots one, how many birds are left in the tree?

Answer: None, because after one bird got shot, the rest flew away

80. What runs, but never walks. Murmurs, but never talks. Has a bed, but never sleeps. And has a mouth, but never eats?

Answer: A river

81. What has 4 wheels and flies?

Answer: A garbage truck

82. What bird can lift the most weight?

Answer: A crane

83. Why did the woman run around her bed at night?

Answer: To catch up on her sleep

84. What goes up as soon as the rain comes down?

Answer: An umbrella

85. How much dirt is there in a hole that is 3 feet deep, 6 feet long, and 4 feet wide?

Answer: None, because a hole does not have any dirt inside

86. The more you take, the more you leave behind. What am I?

Answer: Footprints

87. How many legs does an elephant have if you count his trunk as a leg?

Answer: Four, because calling the elephant’s trunk a leg does not make it one.

88. I have all the knowledge you have. But I’m so small, you can hold me in your fist. What am I?

Answer: Your brain

89. How many animals did Moses take into the ark?

Answer: None because it was Noah who built and loaded the ark

90. What has three feet but can’t walk?

Answer: A yardstick

91. If a rooster lays an egg on top of the barn roof, which way will it roll?

Answer: It will not roll, because roosters do not lay eggs

92. If two’s company and three’s a crowd, what do four and five make?

Answer: Nine

93. How can you lift an elephant with one hand?

Answer: You cannot, because you will never find an elephant with one hand

94. What travels the world while stuck in one spot?

Answer: A stamp

95. How can you drop a raw egg onto a concrete floor and not crack it?

Answer: No problem, because concrete floors are very hard to crack

96. Name four days of the week that start with the letter “t”?

Answer: Tuesday, Thursday, today, and tomorrow.

97. Which room has no walls?

Answer: A mushroom

98. What has four eyes but can’t see?

Answer: Mississippi

99. Where is an ocean with no water?

Answer: A map

100. What’s as big as an elephant but weighs absolutely nothing?

Answer: Its shadow

101. How can a door be not a door?

Answer: When it’s a jar

102. What word starts with IS, ends with AND, and has LA in the middle?

Answer: Island

103. What has a neck but no head?

Answer: A bottle

104. What is the coldest country in the world?

Answer: Chili

105. What moves faster: heat or cold?

Answer: Heat because you can always catch a cold.

106. Forwards I’m heavy but backwards I’m not. What am I?

Answer: A ton

107. A girl leaves home and turns left three times, only to return home facing two guys wearing masks. Who are the two guys?

Answer: The catcher and the umpire

108. Beth’s mother has three daughters. One is called Lara, the other one is Sara. What is the name of the third daughter?

Answer: Beth

109. What gets bigger and bigger the more you take away from it?

Answer: A hole

110. I have one head, one foot, and four legs. What am I?

Answer: Your bed

111. What has one eye but can’t see anything at all?

Answer: A needle

112. If you were running a race and passed the person in second place, what place would you be in now?

Answer: Second place

113. If you threw a red rock into a green sea, what would it come back as?

Answer: Wet

114. What kind of tree can you carry in your hand?

Answer: A palm

115. The teacher asked the two girls who looked exactly like the following questions: a.) Are you from the same family? b.) Do you have the same parents? c.) Were you born on the same day? They answered truthfully “yes” to those questions, and yet told the truth when they indicated they were not twins. How can this be?

Answer: They were triplets

116. A woman pushes her car to a hotel and then proceeds to tell the owner that she is bankrupt. Why?

Answer: She is playing Monopoly

117. If Mr Smith’s peacock lays an egg in Mr Jones’ yard, who owns the egg?

Answer: Peacocks don’t lay eggs

118. A 10 foot rope ladder hangs over the side of a boat with the bottom rung on the surface of the water. The rungs are one foot apart, and the tide goes up at the rate of 6 inches per hour. How long will it be until three rungs are covered?

Answer: Never. The boat rises as the tide goes up.

119. A truck driver is going down a one way street the wrong way, and passes at least ten cops. Why is he not caught?

Answer: Because he was not driving! He’s walking on the sidewalk

120. If a doctor gives you 3 pills and tells you to take one pill every half hour, how long would it take before all the pills had been taken?

Answer: 1 hour! Take the 1st pill right away, half an hour later take the 2nd and half an hour after that the 3rd.

121. Name the most recent year in which New Year’s came before Christmas.

Answer: This year. New Year’s always comes before Christmas of the same year.

122. How many times can you subtract 10 from 100?

Answer: Once. Next time you would be subtracting 10 from 90.

123. Who’s buried in Grant’s tomb?

Answer: No one. Ulysses Grant is interred in Grant’s tomb but not buried.

124. Before Mount Everest was discovered, what was the tallest mountain on Earth?

Answer: Mount Everest

125. If the vice president were to die, who is supposed to be president?

Answer: The President

126. What are two things you can never eat for breakfast?

Answer: Lunch and Dinner

127. What is always coming but never arrives?

Answer: Tomorrow

128. What gets wetter the more it dries?

Answer: A towel

129. What can be broken but never held?

Answer: A promise

130. What word is spelled incorrectly in every single dictionary?

Answer: Incorrectly

131. What is it that lives if it is fed, and dies if you give it a drink?

Answer: Fire

132. What never asks a question but gets answered all the time?

Answer: Your cellphone

133. What word would you use to describe a man who does not have all his fingers on one hand?

Answer: Normal, because people usually have half their fingers on one hand.

134. What goes up but never ever comes down?

Answer: Your age

135. What can one catch that is not thrown?

Answer: A cold

136. A girl fell off a 50-foot ladder but didn’t get hurt. How come?

Answer: She fell off the bottom step

137. If you have one, you want to share it. But once you share it, you do not have it. What is it?

Answer: A secret

138. What starts with “e” and ends with “e” but only has one letter in it?

Answer: An envelope

139. If a plane crashes on the border between the United States and Canada, where do they bury the survivors?

Answer: Survivors aren’t buried!

140. How can a girl go 25 days without sleep?

Answer: She sleeps at night

141. If it takes eight men ten hours to build a wall, how long would it take four men?

Answer: No time, because the wall is already built

142. You spot a boat full of people but there isn’t a single person on board. How is that possible?

Answer: Everyone on board is married

143. If you have a bowl with six apples and you take away four, how many do you have?

Answer: The four you took

144. How do you make the number one disappear?

Answer: Add a ‘G’ and it’s gone!

145. If you had only one match and entered a dark room containing an oil lamp, some kindling wood, and a newspaper, which would you light first?

Answer: The match

146. What’s greater than God and more evil than the devil. Rich people want it, poor people have it. And if you eat it, you’ll die?

Answer: Nothing

147. If you spell “sit in the tub” s-o-a-k, and you spell “a funny story” j-o-k-e, how do you spell “the white of an egg”?

Answer: E-G-G W-H-I-T-E

147. A cowboy rode into town on Friday. He stayed in town for three days and rode out on Friday. How is that possible?

Answer: His horse is named Friday

148. Is it legal for a man to marry his widow’s sister?

Answer: No, but since he is dead it would be hard to do so.

149. What two keys can’t open any door?

Answer: A monkey and a donkey

150. If Mrs. John’s one-story house is decorated completely in pink, with the walls, carpet, and furniture all shades of pink, what color are the stairs?

Answer: There are no stairs

151. What will you actually find at the end of every rainbow?

Answer: The letter ‘W’

152. How did the boy kick his soccer ball ten feet, and then have it come back to him on its own?

Answer: He kicked it up

153. A young boy was rushed to the hospital emergency room, but the ER doctor saw the boy and refused to operate. “This boy is my son,” the doctor said. But the doctor wasn’t the boy’s father. How could this be?

Answer: The doctor was the boy’s mom

154. How could a man go outside in the pouring rain without protection, and not have a hair on his head get wet?

Answer: He is bald

155. What has a face and two hands, but no arms or legs?

Answer: A clock

156. If an electric train is moving north at 100mph and a wind is blowing to the west at 10mph, which way does the smoke blow?

Answer: An electric train has no smoke

157. I start out tall, but the longer I stand, the shorter I grow. What am I?

Answer: A candle

158. How was it possible that every single person in an airplane crash died, but two people survived?

Answer: The two survivors were married.

159. How many seconds are there in a year?

Answer: Twelve. January 2nd, February 2nd, March 2nd, etc.

160. What breaks and never falls, and what falls and never breaks?

Answer: Day breaks and night falls

161. What can run but not walk?

Answer: Rain drops

162. Some months have 31 days, others have 30 days, but how many have 28 days?

Answer: All 12

163. Thanks to me, you can see straight through the wall. What am I?

Answer: A window

164. “The attorney is my brother,” testified the accountant. But the attorney testified he did not have a brother. Who is lying?

Answer: Neither one, because the accountant was his sister

165. Which weighs more, a pound of feathers or a pound of bricks?

Answer: Neither. They both weigh exactly one pound

166. Uncle Bill’s farm had a terrible storm and all but seven sheep were killed. How many sheep are still alive?

Answer: Seven

167. How can the pocket of your pants be empty, but still have something in it?

Answer: When the something is a hole.

168. What do you call a woman who knows where her husband is all the time?

Answer: A widow

169. What has a thumb and four fingers but isn’t actually alive?

Answer: A glove

170. What do you sit on, sleep on, and brush your teeth with?

Answer: A chair, a bed, and a toothbrush

171. Imagine you’re in a room that’s filling up with water quickly. There are no windows or doors. How do you get out?

Answer: Stop imagining

172. What goes up and down, but always remains in the same place?

Answer: Stairs

173. Everyone in the world needs it, but they usually give it without taking it. What is it?

Answer: Advice

174. What happened when the wheel was invented?

Answer: It caused a revolution

175. What can you hold without touching it at all?

Answer: A conversation

176. What has a head, a tail, but does not have a body?

Answer: A coin

177. I am an odd number. Take away one letter and I become even. What number am I?

Answer: Seven (take away the ‘s’ and it becomes ‘even’)

178. Who is bigger, Mr. Bigger, Mrs. Bigger, or their baby?

Answer: The baby, since he is a little Bigger.

179. I’m light as a feather, but not even the strongest girl can hold me for more than 5 minutes. What am I?

Answer: Breath

Silly Quiz objective questions with answers pdf download online exam test

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *