300+ TOP US States & Capitals Quiz Questions and Answers GK

US States and Capitals Quiz Multiple Choice Questions GK

1. What is the Capital of Amazon ?

Answer: Manaus

2. What is the Capital of Missouri ?

Answer: Jefferson City

3. What is the Capital of Nevada ?

Answer: Carson City

4. What is the Capital of Ohio ?

Answer: Columbus

5. What is the Capital of South Carolina ?

Answer: Columbia

6. What is the Capital of South Dakota ?

Answer: Pierre

7. What is the Capital of Vermont ?

Answer: Montpelier

8. What is the Capital of Florida ?

Answer: Tallahassee

9. What is the Capital of New York ?

Answer: Albany

10. What is the Capital of Texas ?

Answer: Austin

US States & Capitals Quiz Questions

11. What is the Capital of California ?

Answer: Sacramento

12. What is the Capital of Alaska ?

Answer: Juneau

13. What is the Capital of Kentucky ?

Answer: Frankfort

14. What is the Capital of Maryland ?

Answer: Annapolis

15. What is the Capital of New Mexico ?

Answer: Santa Fe

16. What is the Capital of North Carolina ?

Answer: Raleigh

17. What is the Capital of Pennsylvania ?

Answer: Harrisburg

18. What is the Capital of Tennessee ?

Answer: Nashville

19. What is the Capital of Alabama ?

Answer: Montgomery

20. What is the Capital of Delaware ?

Answer: Dover

21. What is the Capital of Arkansas ?

Answer: Little Rock

22. What is the Capital of Illinois ?

Answer: Springfield

23. What is the Capital of Maine ?

Answer: Augusta

24. What is the Capital of Massachusetts ?

Answer: Boston

25. What is the Capital of Michigan ?

Answer: Lansing

26. What is the Capital of Montana ?

Answer: Helena

27. What is the Capital of New Jersey ?

Answer: Trenton

28. What is the Capital of Oklahoma ?

Answer: Oklahoma City

29. What is the Capital of Oregon ?

Answer: Salem

30. What is the Capital of Virginia ?

Answer: Richmond

31. What is the Capital of Colorado ?

Answer: Denver

32. What is the Capital of Connecticut ?

Answer: Hartford

33. What is the Capital of Kansas ?

Answer: Topeka

34. What is the Capital of Louisiana ?

Answer: Baton Rouge

35. What is the Capital of Minnesota ?

Answer: Saint Paul

36. What is the Capital of Mississippi ?

Answer: Jackson

37. What is the Capital of New Hampshire ?

Answer: Concord

38. What is the Capital of North Dakota ?

Answer: Bismarck

39. What is the Capital of Wisconsin ?

Answer: Madison

40. What is the Capital of Hawaii ?

Answer: Honolulu

41. What is the Capital of Idaho ?

Answer: Boise

42. What is the Capital of Indiana ?

Answer: Indianapolis

43. What is the Capital of Iowa ?

Answer: Des Moines

44. What is the Capital of Nebraska ?

Answer: Lincoln

45. What is the Capital of Rhode island ?

Answer: Providence

46. What is the Capital of Utah ?

Answer: Salt Lake City

47. What’s the Capital of Wyoming ?

Answer: Cheyenne

48. What’s the Capital of Georgia ?

Answer: Atlanta

49. What is the Capital of Washington ?

Answer: Olympia

50. What is the Capital of West Virginia ?

Answer: Charleston

US States and their Capitals objective questions with answers pdf download online exam test

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *