This results in an improved chance of getting pregnant when you have an early period or when your cycle is irregular. There is still no cure for cancer and the only thing buy provigil online reddit Doka that can help you live a long healthy life is to be well informed and make informed choices about what you put into your body. A new study has found that tamoxifen citrate is safe for men who have undergone prostate cancer treatment and who are at a high.

200+ [TOP] SAP ABAP Multiple Choice Questions

SAP ABAP Objective Questions and Answers MCQs

1. Full Buffering would be appropriate for
A. Transaction Tables
B. Small Static tables
C. Internal Tables
D. Tables with generic Keys
Answer: B

2. What is the basic object of data Dictionary
A. Domains
B. Documentation
C. Data Models
D. Dynpro
Answer: A

3. Search help can not be attach to:
A. Domain
B. field of a table
C. check table
D. Type
Answer: D

4. Sub query usually more efficient because:
A. data is filtered in the database
B. data is filtered on the network
C. data is filtered in the sapgui
D. data is filtered at the application server
Answer: A

5. It is better to buffer a table when
A. When a table is read infrequently
B. When a table is linked to check tables
C. When a table is read frequently and the data seldom changes
D. When a single record is to be picked up
Answer: C

6. In Inner and outer join
A. buffers are always used
B. Choice of buffer can be made to use
C. buffers are always bypassed
D. None of above
Answer: C

7. What is invalid attribute of a domain
A. Type
B. Fixed values
C. Length
D. Header
Answer: D

8. Data element is an example of
A. Physical Definition
B. Business Object
C. Semantic Domain
D. Technical Domain
Answer: C

9. What is true
A. A view contains data
B. Views can be buffered
C. Views can not be buffered
D. None of above
Answer: B

10. Command flushes the database buffers
A. $TAB
B. $RESET
C. $INIT
D. $FREE
Answer: A

11. How many lists can exist in parallel in an interactive reporting?
A. An Interactive report can have 1 basic list and up to 20 Secondary lists.
B. An Interactive report can have 1 basic list and up to 19 Secondary lists.
C. An Interactive report can have 1 basic list and up to 19 Secondary lists.
D. An Interactive report can have 1 basic list and up to 21 Secondary lists.
Answer: A

12. What are the check tables and value tables? (Multiple Answer)
A. Check table will be at field level checking.
B. Value table will be at domain level checking
C Value table will be at field level checking
D. Check table will be at domain level checking.
Answer: A,B

13. What are presentation and application servers in SAP? (Multiple Answer)
A. Application server is actually a program named Sapgui.exe. It is usually installed on a user’s workstation.
B. Application server is a set of executables that collectively interpret the ABAP/4 Programs and manage the input & output for them.
C. Presentation server is actually a program named Sapgui.exe. It is usually installed on a user’s workstation.
D. Presentation server is a set of executables that collectively interpret the ABAP/4 Programs and manage the input & output for them.
Answer: B,C

14. What is the difference between Synchronous and Asynchronous updates? (Multiple Answer)
A. In synchronous processing, the program waits: control returns to the program only when the task has been completed.
B. In asynchronous processing, the program does not wait: the system returns control after merely logging the request for execution.
C. In asynchronous processing, the program waits: control returns to the program only when the task has been completed.
D. In synchronous processing, the program does not wait: the system returns control after merely logging the request for execution.
Answer: A,B

15. What are the main events interactive reports have? (Multiple Answer)
A. Top-of-page during line selection.
B. At line-selection.
C. At user-command.
D. AT New
Answer: A,B,C

16.How many types of tables exist in data dictionary? (Multiple Answer)
A. Transparent tables
B. Internal Table
C. Pool tables
D. Hash Table
E. Cluster tables
F. Master Data Table
Answer: A,C,E

17. What is the difference between UPLOAD and WSUPLOAD? (Multiple Answer)
A. WSUPLOAD – File transfer with dialog from presentation server file to internal table. Data which is available in a file on the presentation server is transferred in an internal table. ASCII & Binary files can be transferred.
B. UPLOAD – To read data from the presentation server into an internal table without a user dialog, use the function module WSUPLOAD.
C. UPLOAD – File transfer with dialog from presentation server file to internal table. Data which is available in a file on the presentation server is transferred in an internal table. ASCII & Binary files can be transferred.
D.WSUPLOAD – To read data from the presentation server into an internal table without a user dialog, use the function module WSUPLOAD.
Answer: C,D

18. Is Session Method, Asynchronous or Synchronous?
A. Asynchronous
B. Synchronous
C. Synchronous and Asynchronous
D. None of above
Answer: B

19. What are the differences between SAP memory and ABAP memory? (Multiple Answer)
A. SAP Memory is a memory area in the internal session (roll area) of an ABAP program. Data within this area is retained within a sequence of program calls, allowing you to pass data between programs that call one another. It is also possible to pass data between sessions using SAP Memory.
B. ABAP Memory is a memory area to which all sessions within a SAPgui have access. You can use SAP memory either to pass data from one program to another within a session (as with ABAP memory) or to pass data from one session to another.
C.ABAP Memory is a memory area in the internal session (roll area) of an ABAP program. Data within this area is retained within a sequence of program calls, allowing you to pass data between programs that call one another. It is also possible to pass data between sessions using SAP Memory.
D.SAP Memory is a memory area to which all sessions within a SAPgui have access. You can use SAP memory either to pass data from one program to another within a session (as with ABAP memory) or to pass data from one session to another.
Answer: C,D

20. Which data type cannot be used to define parameters?
A. Type N
B. Type C
C. Type F
D. Type P
Answer: C

21. The Debugger displays a maximum of eight data objects at one time.
A. True
B. False
Answer: A

22. A watchpoint stops program execution every time the condition specified is met.
A. True
B. False
Answer: B

23. Both the classical Debugger and the new Debugger can be used on all ABAP code without restriction.
A. True
B. False
Answer: B

24. Under which circumstances will the classical Debugger start as the Debugger?(Select all that apply.)
A. None. The new Debugger will always start as the Debugger.
B. When five modes already exist for this logon session.
C. When the number of debugging sessions exceeds half the number of dialog sessions.
D. When you specify the default as the classical Debugger in the settings of the Object Navigator.
E. If you manually switched to the classical Debugger during your last session.
Answer: B,D

25. A non-exclusive debugging mode means? (Select all that apply.)
A. A roll-out is forced in the application after each Debugger view.
B. Someone else is debugging the same source code.
C. Debugging is not possible between the statements SELECT and ENDSELECT because the database cursor needs to be closed using a COMMIT.
D. Debugging is not possible for conversion or field exits.
E. Owing to the commit, inconsistent datasets can occur in the database.
F. It may be used anywhere in the landscape.
Answer: A,C,D,E

26. What is the maximum number of watchpoints that can exist at one time?
A. 8
B. 10
C. 16
D. No limit
Answer: B

27. Setting breakpoints for a method or function module within the Debugger allows the use of [F4] (value help) to find the correct name.
A. True
B. False
Answer: A

28. All breakpoints are valid for the entire Debugger session, and all can be changed by the Debugger.
A. True
B. False
Answer: A

29. It is possible to make multiple changes to data objects at the same time in the Debugger.
A. True
B. False
Answer: A

30. When starting the Debugger, what circumstance causes the runtime error DEBUGGINGNOTPOSSIBLE?
A. Starting a non-exclusive mode in a productive system.
B. When more than five sessions are already associated with this login user.
C. When the number of debugging sessions on the server exceeds the value
defined by the profile parameter rdisp/wpdbugmaxno.
Answer: A

31. Eliminate the Event that is not part of Webdynpro
A.WDDOBEFOREACTION
B.WDDOENTRY
C.WDDOINIT
D.WDDOMODIFYVIEW
Answer: B

32. What is the Cardinality for the Node created for storing the Table

A. 1:1
B. 0:1
C. n:n
D. 0:n
Answer: D

33. What is the equivalent for Transaction in Webdynpro
A. Application
B. Component Controller
C. Interface Controller
D. Plugs
Answer: A

34. The Webdynpro Programming model is based on
A.Classic Dynpro Programming
B.Business Server Pages(BSP)
C.Model View Controller(MVC.
D.Internet Transaction Server(ITS)
Answer: C

35. The UI Element and the Context Attributes of Webdynpro are linked. The process of doing this is called
A. Binding
B. Linking
C. UI Linkage
D. UI Link
Answer: A

36. A webdynpro Component consists of the below items except
A. UI elements
B. Component Controller
C. Window
D. Views
Answer: A

37. Identify a layout that is not part of the Webdynpro Layout types
A. Flow Layout
B. Row Layout
C. Grid Layout
D. Tree Layout
Answer: D

38. Where does the Business Logic exists in the Webdynpro Component
A. Methods of the view
B. Methods of the Controller
C. Assistance Class
D. None of the above
Answer: C

39. How do you access the attributes declared in component controller in the method of a view Ex: emp_id type numc10
A. wd_comp->emp_id
B. wd_Comp_controller->emp_id
C. wd_controller->emp_id
D. wd_this->emp_id
Answer: B

40. which method do you use to read the contents of a internal table displayed in the webdynpro window
A. GET_STATIC_ATTRIBUTES_TABLE
B. GET_STATIC_TABLE
C. GET_STATIC_ATTRIBUTES
D. GET_SELECTED_ELEMENTS
Answer: A

41. Which method do you use to read the contents of a attribute attached to the context node.
A.GET_ATT
B.GET_ATTRIBUTE_REF
C.GET_ATTRIBUTE
D.GET_STATIC_ATTRIBUTES
Answer: C

42. Identify a Cardinality type that is not part of webdynpro.
A. N:N
B. 0:1
D. 1:1
C. 0:N
Answer: A

43. which data type do you use to declare a visibility attribute in webdynpro
A. WD_VISIBILITY
B. WDUI_VISIBILITY
C. ABAP_TRUE
D. BOOLEAN
Answer: B

44. Passing Parameters to webydnpro Application using the Applicatino URL are called_________Parameters
A.Command Parameters
B.Commandline Parameters
C.Command Operators
D.Ternary Parameters
Answer: B

45. A View in Webdynpro is associated with _______ in SAP GUI.
A. View
B. Transaction
C. Dynpro
D. Screen
Answer: D

46. Identify a Window Outbound Plug type to exit the View completely
A. Standard Plug type
B. Suspend Plug type
C. Exit Plug type
D. Inbound Plug type
Answer: C

47. which standard WD component is used to build ALV in Webdynpro
A. SALV_WD_TABLE
B. SALV_WD_TABLE_USAGE
C. AVL_TABLE
D. None of the above
Answer: A

48. What is the right sequence of event trigger in Webdynpro
1-WDDOINIT of Component Controller
2-WDDOINIT of View
3-WDDOINIT of Window

A. 3 1 2
B. 1 3 1
C. 1 3 2
D. 2 1 3
Answer: C

49. Which of the Below is not a Valid Webdynpro UI element
A. Button
B. Page Header
C. Message Area
D. Transparent View
Answer: D

50. Can a view container have more than one view active at a time.
A. Yes
B. No
C. Depends on the Binding
D. Depends on the Mapping
Answer: B

51. When using Open SQL statements in an ABAP/4 program, you must ensure the following.
A. The database system being addressed must be supported by SAP.
B. The database tables being addressed must be defined in the ABAP/4 dictionary.
C. Both
D. None
Answer: c

52. What is the difference between the TYPE and LIKE statements in data declaration?
A. LIKE is used to define variables that are similar to the ones previously defined whereas TYPE is used to define variables that exist in data dictionary.
B. LIKE is used to define variables that are similar to the ones previously defined whereas TYPE is used to define variables to refer ABAP internal data elements.
C. LIKE is used to define variables that exist in data dictionary whereas TYPE is used to define variables to refer ABAP internal data elements.
D. Both of them can be used interchangeably, there is no difference.
Answer: b,c

53. HIDE statement support deep structures?
A. True
B. False
C. Not applicable
D. Not applicable
Answer: B

54. Which of the following are true?
A. ABAP queries are created by associating them to a logical database or through a direct read/data retrieval program.
B. ABAP queries are created from functional areas that are created from a logical database or through a direct read/retrieval program.
C. ABAP queries are created from user groups attached to the functional areas that are created from a logical database or through a direct read/retrieval program.
D. ABAP queries are created through the regular report program.
Answer: C

55. A logical unit of work (LUW or transaction) begins
A. Each time you start a transaction.
B. Each time you end a transaction.
C. When the database changes of the previous LUW have been confirmed (database commit).
D. Before the database changes of the previous LUW have been cancelled (database rollback).
Answer: a,d

56. A database commit is triggered by
A. ABAP/4 command COMMIT WORK.
B. CALL SCREEN, CALL DIALOG.
C. A Remote Function Call
D. CALL TRANSACTION
Answer: A,B,C,D

57. Open SQL vs. Native SQL
A. A database interface translates SAP’s Open SQL statements into SQL commands specific to the database in use. Native SQL statements access the database directly.
B. When you use Native SQL, the addressed database tables do not have to be known to the ABAP/4 dictionary. In Open SQL, the addressed database tables must be defined in the ABAP/4 dictionary.
C. There is automatic client handling in Native SQL whereas clients must always be specified in Open SQL.
D. None of above
Answer: A,B

58. The following are true about ‘EXEC SQL’.
A. You can end the Native SQL with a semicolon.
B. You can end the Native SQL with a period.
C. You cannot perform reliable authorization checks using EXEC SQL.
D. Host variables in the Native SQL are identified with a preceding hash (#).
Answer: A,C

59. What are field symbols?
A. Field symbols are like pointers in C that can point to any data object in ABAP/4 and to structures defined in ABAP/4 dictionary.
B. Field symbols have to be created with type specifications only.
C. You cannot assign one field symbol to another.
D. All operations you have programmed with the field symbol are carried out with the assigned field.
Answer: A,D

60. EXTRACT statement
A. The first EXTRACT statement extracts the first extract record.
B. The first EXTRACT statement creates the extract dataset and adds the first extract record.
C. Each extract record contains, if specified, the fields of the field group.
D. Each extract record contains, if specified, the fields of the field symbol.
Answer: B,C