Golf Interview Questions And Answers
Question: 1. Where Were The Earliest Golf Rules Formulated ?
Answer:
St. Andrews, 1754
Question: 2. What Is Meant By Tee – Off In Golf ?
Answer:
The starting of the sport.
Football Interview Questions
Question: 3. How Many Rounds Of Strike Play Are There In Most Of The Major Professional Championships ?
Answer:
Four
Question: 4. Two Major Competitions Are Contested Between Usa And Great Britain Biennially. Which Are They ?
Answer:
Ryder cup instituted in 1927 and walker cup instituted in 1921.
Football Tutorial
Question: 5. In Which Year Was The First World Cup Competition ( Formerly The Canada Cup ) Held ?
Answer:
1953
Cricket Interview Questions
Question: 6. In Which Year Was The First British Open Championship Held ? On Which Course ?
Answer:
1860 – Royal Birkdale.
Question: 7. When Was The United States Open Championship Inaugurated ?
Answer:
In 1934.
Cricket Tutorial Volleyball Interview Questions
Question: 8. In Which Year Was The Us Masters Instituted ?
Answer:
1934
Question: nine. On Which Course Is The Us Masters Held ?
Answer:
Augusta National Golf Course, Georgia.
Polo Interview Questions
Question: 10. Which Country Has Won The World Cup Most Times ?
Answer:
USA – 15 victories among 1955 to 1979.
Volleyball Tutorial
Question: 11. Who Won The Us Masters Title On Two Successive Occasions In 1965 And 1966 ?
Answer:
Jack Nicklaus.
Running Interview Questions
Question: 12. Who Won The First World Match Play Championship ? In Which Year ? On Which Course Is It Held Annually ?
Answer:
Arnold Palmer, 1964 Wentworth.
Football Interview Questions
Question: 13. What Is Albatross In Golf Terms ?
Answer:
Score of 3 strokes much less than bogey or par for the hole performed.
Polo Tutorial
Question: 14. What Is Meant By Bogey ?
Answer:
A fixed set of figures to charge the performance of a player.
Question: 15. In Which Year Was The First European Open Held ?
Answer:
1978
Tennis Interview Questions
Question: 16. Of Which Country Golf Is The National Game ?
Answer:
Scotland
Running Tutorial
Question: 17. How Many Holes Are There In A Full Size Golf Course ?
Answer:
18
Water Polo Interview Questions
Question: 18. Which Is The Highest Golf Course In The World ?
Answer:
Tuctu Golf Club in Morococha, Peru that’s 4369 metres above sea stage.
Cricket Interview Questions
Question: 19. When Was Golf Included First In The Asian Games ? Who Won The Team Championship In The Inaugural Year ?
Answer:
1982 – India
Tennis Tutorial
Question: 20. In Which Asiad Did Lakshman Singh Of India Win The Individual Gold In Golf ?
Answer:
1982, New Delhi
Table Tennis Interview Questions
Question: 21. Who Are The Only Men To Win All Four Of The World’s Major Titles ( The British Open, American Open, U.S. Pga And U.S. Masters ) ?
Answer:
Gary Player, Gene Sarazen, Jack Nicklaus and Ben Hogan
Question: 22. Who Is A “ Caddie ” ?
Answer:
One who incorporates or handles golf participant’s clubs.
Water Polo Tutorial
Question: 23. Who Won The 2000 Pgs Champion Of Golf ?
Answer:
Tiger woods.
Basketball Interview Questions
Question: 24. Who Is The Present Captain Of European Golf For The Ryder Cup ?
Answer:
Colin Montgomerie.
Volleyball Interview Questions
Question: 25. Which Country Won The Ryder Cup For Most Of The Time ?
Answer:
USA ( 24 instances ).
Table Tennis Tutorial
Question: 26. What Is Meant By Addressing The Ball In Golf ?
Answer:
Putting oneself in position to strike the ball and grounding the club.
Handball Interview Questions
Question: 27. Who Was The First Golf Enthusiast In The White House ?
Answer:
President William Howard Taft.
Polo Interview Questions
