Famous Families Quiz Multiple Choice Questions
1. Nick, Joe, and Kevin are three brothers and members of which famous pop rock band?
A. The Allman Brothers Band
B. Jonas Brothers
C. The Carpenters
Answer: B. Jonas Brothers
2. Where did the Shakespeare’s family live?
A. Sutton-cum-Lound
B. Oldbury-on-Severn
C. Stratford-upon-Avon
Answer: C. Stratford-upon-Avon
3. Which of the following people does not belong to the Kardashian family?
A. Kourtney Kardashian
B. Kim Kardashian
C. Kylie Kardashian
Answer: C. Kylie Kardashian
4. All of the coronations, funerals, and weddings of the British royal family have taken place at which venue?
A. Westminster Abbey
B. Buckingham Palace
C. Tower of London
Answer: A. Westminster Abbey
5. How many Nobel prizes did the Curie family win in total?
A. 2
B. 5
C. 8
Answer: B. 5
6. The Bronte sisters, including Anne, Emily, and Charlotte, are well known in which field?
A. Literature
B. Painting
C. Philosophy
Answer: A. Literature
7. The grandparents of the former U.S. President Donald Trump, were immigrants from which country?
A. Scotland
B. Italy
C. Germany
Answer: C. Germany
8. In the series Harry Potter, what are the names of the twins in the Weasley family?
A. George and Fred
B. Percy and Charlie
C. Ginny and Bill
Answer: A. George and Fred
9. How many people are there in the Simpson family?
A. 3
B. 5
C. 7
Answer: B. 5
10. Who is the eldest son in the family of David Beckham and Victoria Beckham?
A. Brooklyn
B. Cruz
C. Romeo
Answer: A. Brooklyn
11. House Stark is a fictional family in which movie series?
A. The Lord of the Rings
B. Game of Thrones
C. The Chronicles of Narnia
Answer: B. Game of Thrones
12. Which of the following facts is true about the Irwin family?
A. All members work in the entertainment industry
B. They are a part of the Australian royal family
C. They run a big zoo in Australia
Answer: C. They run a big zoo in Australia
13. As up 2022, what is the richest family in the world with an estimated wealth of around $238 billion?
A. The Walton family
B. The Mars family
C. The Wertheimer Family
Answer: A. The Walton family
14. The Rothschild family, who is well known for their banking business, was originated from which European city?
A. Venice
B. Frankfurt am Main
C. London
Answer: B. Frankfurt am Main
15. Which of the following is an animated movie that features the superhero family of Helen and Bob Parr, along with their three children?
A. The Incredibles
B. The Unbelievables
C. The Impossibles
Answer: A. The Incredibles
16. Which family is the owner of the English football club Manchester United?
A. Glazer family
B. Cryne family
C. Coates family
Answer: A. Glazer family
17. Lisa Marie Presley, the only child of Elvis Presley and Priscilla Presley, married to which famous singer?
A. Elton John
B. Frank Sinatra
C. Michael Jackson
Answer: C. Michael Jackson
18. What is the name of the reigning royal house of the United Kingdom?
A. House of Stuart
B. House of Windsor
C. House of Tudor
Answer: B. House of Windsor
19. The House of Saud is the ruling royal family in which Middle East countries?
A. United Arab Emirates
B. Oman
C. Saudi Arabia
Answer: C. Saudi Arabia
20. Which of the following actresses have both her father and mother being famous actors?
A. Anne Hathaway
B. Nicole Kidman
C. Jennifer Aniston
Answer: C. Jennifer Aniston
21. The Lee family is the owner of which global conglomerate in South Korea?
A. Samsung
B. Hyundai
C. LG
Answer: A. Samsung
22. To whom is Benedict Cumber batch married?
A. Laura Haddock
B. Sophie Hunter
C. Charlotte Riley
Answer: B. Sophie Hunter
23. What is the name of the mafia family in the 1972 crime movie “The Godfather”?
A. Al Capone family
B. Corleone family
C. Luciano family
Answer: B. Corleone family
24. The Cadogan family is one of the wealthiest families in the United Kingdome. They have established a successful business in which field?
A. Automotive manufacturing
B. Pharmaceutical industry
C. Real estate
Answer: C. Real estate
25. The Medici family was the ruler of which Italian city during the Middle Easts?
A. Milan
B. Florence
C. Rome
Answer: B. Florence
26. The Wright brothers, including Wilbur Wright and Orville Wright, were the first people to build which type of transportation?
A. Airplane
B. Bus
C. Electric car
Answer: A. Airplane
27. In the Marvel Universe, which of the following characters does not belong to the Asgardian royal family?
A. Loki
B. Thor
C. Thanos
Answer: C. Thanos
28. Which of the Williams sisters has won more Grand Slam titles than the other?
A. Venus Williams
B. Serena Williams
C. They won the same number of titles
Answer: B. Serena Williams
29. Which of the following families has both the father and son being former Presidents of the United States?
A. Clinton family
B. Nixon family
C. Bush family
Answer: C. Bush family
30. In the 1994 animated movie “The Lion King”, what is the name newborn lion, which is the son of King Mufasa and Queen Sarabi?
A. Zazu
B. Simba
C. Banzai
Answer: B. Simba
