250+ TOP MCQs on Continuous Integration and Answers

JUnit Multiple Choice Questions & Answers (MCQs) on ” Continuous Integration”.

1. _____________ checks if an attribute is blank or not.
a) BaseIfAttribute
b) IfBlankAttribute
c) IfTrueAttribute
d) IfSetAttribute
Answer: b
Clarification: IfBlankAttribute.Unless is the “unless” version of ifBlankAttribute.

2. ______________ check if an attribute value is true or not.
a) BaseIfAttribute
b) IfBlankAttribute
c) IfTrueAttribute
d) IfSetAttribute
Answer: c
Clarification: IfTrueAttribute.Unless is the “unless” version of ifTrueAttribute.

3. _____________ is an interface indicating that a reader may be chained to another one.
a) TokenFilter.Filter
b) BaseFilterReader
c) BaseParamFilterReader
d) ChainableReader
Answer: d
Clarification: The ChainableReader interface indicates that a reader may be chained to another one.

4. ______________ is the base class for core filter readers.
a) TokenFilter.Filter
b) BaseFilterReader
c) BaseParamFilterReader
d) ChainableReader
Answer: b
Clarification: The original filter reader is only used for chaining purposes, never for filtering purposes.

5. ______________ is a parameterized base class for core filter readers.
a) TokenFilter.Filter
b) BaseFilterReader
c) BaseParamFilterReader
d) ChainableReader
Answer: c
Clarification: The constructor is public BaseParamFilterReader(java.io.Reader in).

6. _______________ class is used for assembling the constants declared in a Java class in key1=value1(line separator)key2=value2 format.
a) ClassConstants
b) BaseFilterReader
c) BaseParamFilterReader
d) ChainableReader
Answer: a
Clarification: The ClassConstants filter uses the BCEL external toolkit.

7. ______________ converts text to local OS formatting conventions along with repairing the text damaged by file transfer programs.
a) ClassConstants
b) BaseFilterReader
c) BaseParamFilterReader
d) FixCrLfFilter
Answer: d
Clarification:FixCrLfFilter generalises the handling of EOL characters, and allows for CR-only line endings.

  250+ TOP MCQs on Setting Up a Maven Project and Answers

8. ________________ reads the first n lines of a stream.
a) ClassConstants
b) HeadFilter
c) BaseParamFilterReader
d) FixCrLfFilter
Answer: b
Clarification: The constructor public HeadFilter(java.io.Reader in) creates a new filtered reader.

9. _______________ is a Sax2 based project reader.
a) AntXMLContext
b) DefaultExecutor
c) ProjectHelperImpl
d) ProjectHelper2
Answer: d
Clarification: ProjectHelper 2 can be used to check whether this instance of ProjectHelper can parse an Antlib descriptor given by the URL.

10. ______________ is a “Single-check” Target executor implementation.
a) SingleCheckExecutor
b) DefaultExecutor
c) ProjectHelperImpl
d) ProjectHelper2
Answer: a
Clarification: SingleCheckExecutor differs from DefaultExecutor in that the dependencies for all targets are computed together.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top