300+ TOP Famous Couples Quiz Questions and Answers MCQs

Famous Couples Quiz Multiple Choice Questions

1. Angelina Jolie and Brad Pitt started dating each other after the filming of which movie together?
A. By the Sea

B. Mr. & Mrs. Smith

C. A Mighty Heart

Answer: B. Mr. & Mrs. Smith

2. Who is the husband of Queen Elizabeth II?
A. Prince Philip

B. Prince Charles

C. Prince Harry

Answer: A. Prince Philip

3. Who is older between the couple Jennifer Lopez and Ben Affleck?
A. Jennifer Lopez

B. Ben Affleck

C. They are the same age

Answer: A. Jennifer Lopez

4. Rhett Butler and Scarlett O’Hara is a famous couple in which classic novel?
A. The Great Gatsby – F. Scott Fitzgerald

B. Pride and Prejudice – Jane Austen

C. Gone with the Wind – Margaret Mitchell

Answer: C. Gone with the Wind – Margaret Mitchell

5. What is the name of the American actor Tom Hanks’s wife?
A. Sandra Wilson

B. Rita Wilson

C. Anne Wilson

Answer: B. Rita Wilson

6. In 1969, where did John Lennon and his wife Yoko Ono spend their honeymoon?
A. In a monastery in India

B. In the presidential suite at the Amsterdam Hilton Hotel

C. In a wood cabin on the top of Mount Fuji

Answer: B. In the presidential suite at the Amsterdam Hilton Hotel

7. The story of love between Romeo and Juliet was set in which Italian city?
A. Venice

B. Verona

C. Florence

Answer: B. Verona

8. How many children do David Beckham and Victoria Beckham have together?
A. 2

B. 3

C. 4

Answer: C. 4

9. What was the occupation of Melania Trump before she married Donald Trump?
A. A model

B. An actress

C. A singer

Answer: A. A model

10. Which of the following is NOT a couple in the Bible’s Old Testament?
A. Mary and George

B. Sarah and Abraham

C. Leah and Jacob

Answer: A. Mary and George

11. The American singer Beyonce is married to which famous rapper?
A. Jay-Z

B. Snoop Dogg

C. Lil Wayne

Answer: A. Jay-Z

12. In 1903, the famous scientist couple Marie Curie and Pierre Curie was awarded the Nobel Prizes in which field?
A. Chemistry

B. Physics

C. Biology

Answer: B. Physics

13. What is the name of the couple in the 1997 romance movie “Titanic”?
A. Ally and Jackson

B. Rose and Jack

C. Anna and William

Answer: B. Rose and Jack

14. The former couple Shawn Mendes and Camila Cabello were nominated together for a Grammy for which song?
A. In My Blood

B. Never Be Alone

C. Señorita

Answer: C. Señorita

15. According to legend, the queen of Egypt Cleopatra had a love affair with which Roman general?
A. Marcus Antonius

B. Julius Caesar

C. Mark Antony

Answer: C. Mark Antony

16. The famous couple Steffi Graf and Andre Agassi are both professional athletes in which sport?
A. Tennis

B. Basketball

C. Baseball

Answer: A. Tennis

17. Hailey Baldwin is the name of which famous singer’s wife?
A. Justin Bieber

B. Ed Sheeran

C. John Legend

Answer: A. Justin Bieber

18. Which Jonas brother is married to the English actress Sophie Turner?
A. Joe Jonas

B. Nick Jonas

C. Kevin Jonas

Answer: A. Joe Jonas

19. What is the name of Elon Musk and his partner’s son?
A. Exa Dark Sideræl Musk

B. X Æ A-Xii

C. Y

Answer: B. X Æ A-Xii

20. Where did Price William and Kate Middleton first meet each other?
A. During a travelling trip

B. During their studies at the university

C. At a common friend’s party

Answer: B. During their studies at the university

21. The former U.S. President John F. Kennedy was believed to have had an affair with which famous actress?
A. Marilyn Monroe

B. Meryl Streep

C. Brigitte Bardot

Answer: A. Marilyn Monroe

22. The wedding of the couple George Clooney and Amal Alamuddin took place in which city?
A. Paris, France

B. London, England

C. Venice, Italy

Answer: C. Venice, Italy

23. How long did the marriage between Nicolas Cage and Erika Koike last?
A. 4 days

B. 4 weeks

C. 4 months

Answer: A. 4 days

24. Which of the following is a couple in the Avengers comics?
A. Thor and Black Widow

B. Wonder Woman and Ironman

C. Black Widow and Hawkeye

Answer: C. Black Widow and Hawkeye

25. Camille Claudel was the student and lover of which famous artist?
A. Pablo Picasso

B. Salvador Dali

C. Auguste Rodin

Answer: C. Auguste Rodin

Famous Couples Quiz objective questions with answers pdf download online exam test

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top